-
Przez sroda · Napisano
W Suntago jest spora strefa beztekstylna. Są tam też 2 małe baseny - ale nie do pływania, raczej do siedzenia jak bardzo duże jacuzzi. Jak byliśmy z żoną w Suntago to zamarzyło nam się by Suntago zrobiło raz na jakiś czas ofertę nocnego basenowania beztekstylnego w strefie relax. W zasadzie to pomysł dla każdego Aquaparku. To się może opłacić ale nigdzie nie spotkałem takiej oferty -
Przez enamorados · Napisano
Jakże pięknie było dziś nad naszym jeziorem, cisza i spokój, dwóch innych naturystów, kilka osób spacerujących i jedna grupka młodzieży tekstylnej. Można było rozłożyć się dosłownie wszędzie. Z prognoz wynika że to ostatnie takie dni, przybywajcie 😘😍😉 -
Przez sroda · Napisano
Nie wiem jeszcze. A co radzicie? Pokoje są 2 osobowe więc naturalne wydaje się by oferta była skierowana raczej dla par, ale nie wiem czy sprawiedliwe. Jeśli ktoś chce zapłacić za cały pokój. Albo czy można proponować by w pokoju mieszkali sobie obcy? Czy ktoś się zgodzi być zakwaterowanym z przypadkową osobą? -
Przez Dawid567 · Napisano
Jutro ma być super, być może jeden z ostatnich ciepłych dni, kiedy można jeszcze pójść na plaże. Ma trochę wiać niestety. Dzisiaj ludzie w Jelitkowie byli ubrani od stóp do głów. Było 21 stopni ( jutro ma być 25-26 stopni) i wiało...
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 457 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz