Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • cherrybike
      Wkleiłem tę grafikę żeby pokazać, że cipka nie jest wulgaryzmem. Podobnie z pozostałymi wymienionymi wyżej określeniami używanymi po to, by unikać wulgaryzmów. No ale zawsze można zgłosić do admina, że moderator nie jest obiektywny i jednym odpuszcza a innym nie.  W domach, w których wolno dzieciom zadawać pytanIa dotyczące budowy ciała, a są takie, używa się zwykle określeń cipka i siusiak. Trochę komicznie brzmiało by wagińcia i fallusik . Sam byłem wychowany w domu, w którym udawano, że seksu nie było, nie ma i nie potrzeba. Ale już moje wnuki dowiedziały się od swoich rodziców co i jak. Niestety nie wszyscy rodzice potrafią porozmawiać z dziećmi o "tych" sprawach i miała to zadanie spełnić szkoła. No ale jest tak potężny hejt przeciw edukacji zdrowotnej, że pozostawimy chyba dzieci w błogiej i słusznej  nieświadomości.   
    • adam 68
      Nocki saunowe Aquadromu na długo pozostają w pamięci. Są bardzo rzadko ale naprawdę warto. Polecam
    • TomekZ
      8.10.2025 w godzinach 20:00-2:00 16 urodziny Term Krakowskich. Poza wymienionymi atrakcjami dodam subiektywnie, że polecam po seansie na którym będzie machał ręcznikiem Michał Kruk poczekać na niego pod prysznicem. Chodzi o wartości estetyczne porównywalne z rzeźbą Dawida.   https://www.instagram.com/reel/DPgwn2RjB4y/
    • TomekZ
      Saunapark Platinium. Ludzie w gaciach, rozmowy, hałasy, seksualizacja naszych dzieci. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,3 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 353
    • Najwięcej online
      532

Najnowszy użytkownik
    TomekZ
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.