-
Przez cherrybike · Napisano
Wkleiłem tę grafikę żeby pokazać, że cipka nie jest wulgaryzmem. Podobnie z pozostałymi wymienionymi wyżej określeniami używanymi po to, by unikać wulgaryzmów. No ale zawsze można zgłosić do admina, że moderator nie jest obiektywny i jednym odpuszcza a innym nie. W domach, w których wolno dzieciom zadawać pytanIa dotyczące budowy ciała, a są takie, używa się zwykle określeń cipka i siusiak. Trochę komicznie brzmiało by wagińcia i fallusik . Sam byłem wychowany w domu, w którym udawano, że seksu nie było, nie ma i nie potrzeba. Ale już moje wnuki dowiedziały się od swoich rodziców co i jak. Niestety nie wszyscy rodzice potrafią porozmawiać z dziećmi o "tych" sprawach i miała to zadanie spełnić szkoła. No ale jest tak potężny hejt przeciw edukacji zdrowotnej, że pozostawimy chyba dzieci w błogiej i słusznej nieświadomości. -
Przez adam 68 · Napisano
Nocki saunowe Aquadromu na długo pozostają w pamięci. Są bardzo rzadko ale naprawdę warto. Polecam -
Przez TomekZ · Napisano
8.10.2025 w godzinach 20:00-2:00 16 urodziny Term Krakowskich. Poza wymienionymi atrakcjami dodam subiektywnie, że polecam po seansie na którym będzie machał ręcznikiem Michał Kruk poczekać na niego pod prysznicem. Chodzi o wartości estetyczne porównywalne z rzeźbą Dawida. https://www.instagram.com/reel/DPgwn2RjB4y/ -
Przez TomekZ · Napisano
Saunapark Platinium. Ludzie w gaciach, rozmowy, hałasy, seksualizacja naszych dzieci.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 457 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz