-
Przez Dawid567 · Napisano
Gwałtowne załamanie pogody. Ranne prognozy może przewidywały wzrost zachmurzenia, ale nie opady a nawet burze blisko 13.00.Po prostu dojechałem dzisiaj punktualnie na mój parking na przeciwko ( 1,5 km piechotą) wejścia nr 23, ale na plażę już nie dotarłem. Nadciągnęły znienacka ( może nie tak znienacka, ale do końca byłem optymistą z powodu optymistycznych słonecznych rannych prognoz) ciemne chmury , które zwiastowały opady. Nawet nie poszedłem na plażę, zrobiłem w tył zwrot i do samochodu( chcąc nie chcąc). Wniosek : trzeba się liczyć ze zmienną aurą i dużą nieufnością do jakichkolwiek prognoz ,chyba że pogoda słoneczna jest murowana -
Przez Aresy · Napisano
Nawet po serii dni deszczowych jest ładnie. Jeszcze tylko piasek mokry, ale woda względnie ciepła. -
Przez Qba · Napisano
To są czasowe ogrodzenia miejsc lęgowych siewki obrożnej. Na gniazda nakładane są zazwyczaj jeszcze metalowe kosze w celu ochrony przed drapieżnikami. W tym roku lęgi trwają wyjątkowo długo. W końcu czerwca zakładały jeszcze gniazdo kilkanaście metrów od naszego stanowiska. -
Przez CzłowiekMajonez · Napisano
Novotel Marina Gdańsk (Jelitkowo) - korzystał ktoś może z tamtejszych saun? Jeśli tak - jak to wygląda w kwestii poprawności?
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz