Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • jap
      ..ja zawsze mam niezbędny sprzęt przy sobie 😁
    • yaro
      Pewnych rzeczy nie rozumiem jeśli chodzi o to miejsce. Ogólnie to nie jestemy z okolic a nad samym jeziorem bywamy na wypadzie kempingowym bo lubimy to jeziorko.  Przez ostatnie dwa tygodnie byliśmy dwa razy. Podczas każdego pobytu mam zwyczaj raz zawitać w to miejsce podczas treningu biegowego i drugi raz podczas wycieczki kajakowej.  Więc przez ostatni raz w ciągu dwóch tygodni byłem na tym miejscu cztery razy podczas weekendu i ładnej pogody, w godzinach optymalnych. Wiecie co, nigdy tam nikogo nie widziałem w stroju N. Jednym razem podczas mojej wizyty w tym miejscu była jeszcze parka samochodem, myślałem że to nasi jednak okazało się inaczej. Drugim razem podczas treningu biegowego tylko jedna  parka sympatycznie, na luzaczka, zaraz przy przejściu, zupelnie na golaska oddawla się przyjmnosciom zupełnie nie zwracając na mnie uwagi. W sumie to słychać ich już było z pewnej odległości, zwłaszcza panią. Ogólnie jestem wściekły jak ktoś uprawia seks na plażach przy innych osobach ale ten przypadek był ok bo samo miejsce puki co jestna razie 100% naurą gdzie nie żywej duszy i nikomu się nie narzuca swojego zachowania    dodane 3 minuty później:   Więc jeśli w weekend przy pięknej pogodzie nikt z Was tam nie przebywa to jak inaczej to miejsce"zasiedziec"    dodane 8 minut później:   W najbliższy weekend czyli pierwszy lipcowy też planujemy wypad nad jezioro a co za tym idzie rekonesans miejsca  może się kogoś tam w końcu spotka z naszych
    • fizio
      Jak dwie sarenki.
    • Devan
      A czy ja na coś narzekam...? Po prostu przewidywanie na podstawie wniosków z wielu lat obecności w saunowym światku.
  • Tematy

• polskinaturysta
      0
    • polskinaturysta
      0
    • Przemo198
      5
  • Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 979
    • Najwięcej online
      366

hjkk
    Najnowszy użytkownik
    hjkk
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.