Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • Małopolanin40
      Aż się prosi jakaś teorie spiskowa ułożyć do tego pytania. Sprawa kryminalna, rozwodowa ?
    • Sunlover
      @an-ula Szkoda że zignorowałaś prośbę @niu więc ją powtórzę - po co Ci ta informacja o godzinach otwarcia 15 lat temu? 
    • an-ula
      przepraszam za te wpisy. To nie jest celowo produkowany spam przeze mnie, ale dla mnie dość ważna informacja. Przecież nie jest ona intymna i takiej treści nie dotyczy, jedynie pytałam czy jest jakakolwiek możliwość, by w godzinach przedpołudniowych w tygodniu czyli od pon do pt - było otwarte saunarium. Ja też w tym czasie korzystałam z Nemo z Saunarium i też nie pamietam dokładnie tego. Przeglądając wpisy na forum - kilku forumowiczów opisuje że saunarium w tamtych latach (nawet przed rokiem 2010) otwarte było od 14.00 lub od 13.00. Poszukuję osoby, które by mogły to potwierdzić. Tylko tyle... albo aż tyle (dla mnie). Dziękuję "niu" że się odezwałeś. Szkoda że nie pamiętasz godzin otwarcia w tym czasie. pozdrawiam Cię
    • Wojas1977
      Tak, teraz w Szwecji 32 k € na głowę za opuszczenie kraju, a historycznie Polska przed " no właśnie".
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 761
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Wiku
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.