-
Przez Małopolanin40 · Napisano
Aż się prosi jakaś teorie spiskowa ułożyć do tego pytania. Sprawa kryminalna, rozwodowa ? -
Przez Sunlover · Napisano
@an-ula Szkoda że zignorowałaś prośbę @niu więc ją powtórzę - po co Ci ta informacja o godzinach otwarcia 15 lat temu? -
Przez an-ula · Napisano
przepraszam za te wpisy. To nie jest celowo produkowany spam przeze mnie, ale dla mnie dość ważna informacja. Przecież nie jest ona intymna i takiej treści nie dotyczy, jedynie pytałam czy jest jakakolwiek możliwość, by w godzinach przedpołudniowych w tygodniu czyli od pon do pt - było otwarte saunarium. Ja też w tym czasie korzystałam z Nemo z Saunarium i też nie pamietam dokładnie tego. Przeglądając wpisy na forum - kilku forumowiczów opisuje że saunarium w tamtych latach (nawet przed rokiem 2010) otwarte było od 14.00 lub od 13.00. Poszukuję osoby, które by mogły to potwierdzić. Tylko tyle... albo aż tyle (dla mnie). Dziękuję "niu" że się odezwałeś. Szkoda że nie pamiętasz godzin otwarcia w tym czasie. pozdrawiam Cię -
Przez Wojas1977 · Napisano
Tak, teraz w Szwecji 32 k € na głowę za opuszczenie kraju, a historycznie Polska przed " no właśnie".
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz