-
Przez krksauna · Napisano
No muzyka ma być wykonywana przez zespół Walimy w kocioł znany m.in. z bębnienia podczas Gladiatorów czy obecnej edycji Must be the Music -
-
Przez Nalogowyrowerzysta · Napisano
Jak dla mnie z kontekstu jednoznacznie brzmi, o którym obiekcie mowa 😉 Później opisałem relację na temat tego obiektu i w następnym następnym poście dodane 8 minut później: To nie wiem, od strony naukowej nie interesowałem się tym, ale z doświadczenia zaobserwowałem że przy wysokim poceniu się łatwiej organizm toleruje jad/toksyny. Duże pogryzienie przez komary kiedyś w AW, swędzenie całego ciała w kolejce na seans, w trakcie seansu jak ręką odjął. Witki z pokrzyw też, chwilę pieczą ale szybko przestaje. Poza sauną to jadąc rowerem kilka razy zdarzyło mi się ugryzienie jakieś osy, nawet szerszania i chwilę popiekło ale przy tym mocno się pociłem i po chwili przestało bez żadnych objawów. A byłem też kilka razy ugryziony przez osy i szerszenie i standardowo dużo gorzej organizm reagował. Tak samo kiedyś rowerem zabłądziłem i finalnie szedłem przez jakieś 300m przez pole pokrzyw po kolana. Z 5min to myślałem że się wścieknę, ale gdy trochę mocniej ruszyłem rowerem i zacząłem się pocić to po chwili już było ok. Ale to już kolejne robienie off topu -
Przez Marek_40 · Napisano
Ja jakoś nie mam z tym problemu dopóki moja nagość jest przez tekstylnych akceptowana. Niech każdy ubiera się jak chce. Ja nie narzucam nic tekstylnym, więc niech tekstylni nic nie narzucają mnie, a świat będzie trochę lepszym miejscem do życia.
-
-
Tematy
-
-
26
Przez AGiPA2
Napisano -
-
-
Kluby
-