Paweł1971 Napisano 17 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpień 2016 TEN WĄTEK DOTYCZY WYŁĄCZNIE AGRONATURYSTYKI W TURZY ZAKAZ PISANIA O INNYM MIEJSCU Trochę nie w temacie, ale tak jak obiecałem. Wrzucam kilka zdjęć z Turzy Nowej. Bardzo fajne spokojne miejsce, ekipa była super, no i właściciel naturysta "swój chłop". Niczego nie brakuje. Dostępna kuchnia, toaleta, łazienka. Warunki polowe, ale naprawdę warto tam zawitać.Trunków też nie brakuje. Nalewki różnego rodzaju, piwko też można kupić. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 18 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpień 2016 Cześć Dużo było ludzi? Mam nadzieję, że w tym roku trafi się jeszcze jakiś ciepły weekend. Uwielbiam to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
torital Napisano 18 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpień 2016 no tak. pogoda to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1971 Napisano 18 Sierpień 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpień 2016 Było nas w sumie sześć par.Z tym, że jedni wyjeżdżali a drudzy przyjeżdżali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 18 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpień 2016 To niezła frekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Baanan Napisano 20 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpień 2016 Hej, mam kilka pytań, czy swoją wizytę w gospodarstwie trzeba jakoś zapowiedzieć? Czy za pobyt w ciagu dnia, bez noclegu trzeba zostawić jakiś grosz dla gospodarza? Czy na miejscu mozna cos przekąsić, zaopatrzyć sie w napoje? Czy na miejscu mozna sobie pospacerować troche po lesie, łące w stroju organizacyjnym? Z góry dzięki za odpowedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 20 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpień 2016 http://www.naturystyka.net/ Tu są informacje i cennik:) Można spacerować, opalać się i odpoczywać Dopisane: 20 sierpień 2016 o 14:40 Co do jedzenia, to lepiej przywieźć ze sobą. Jest kuchnia. Można też zamówić pizzę na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1971 Napisano 21 Sierpień 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpień 2016 Hej, mam kilka pytań, czy swoją wizytę w gospodarstwie trzeba jakoś zapowiedzieć? Czy za pobyt w ciagu dnia, bez noclegu trzeba zostawić jakiś grosz dla gospodarza? Czy na miejscu mozna cos przekąsić, zaopatrzyć sie w napoje? Czy na miejscu mozna sobie pospacerować troche po lesie, łące w stroju organizacyjnym? Z góry dzięki za odpowedz:) Odpowiem na Twoje pytania. Jeżeli przyjeżdżasz na jeden dzień to raczej nie musisz się zapowiadać.My byliśmy na weekend, więc musieliśmy się zapowiedzieć i zarezerwować przyczepę.Jeżeli chodzi o pieniądze, to jest wystawiona puszka na drzewo do ogniska. Każdy daje "co łaska".Myślę, że za dzienny pobyt nie trzeba płacić. Jedzenie jak i napoje bezprocentowe należy przywieźć ze sobą. Do najbliższego sklepu jest ładnych parę kilometrów. Piwo i nalewki (mocne) można nabyć na miejscu.Jeżeli chodzi o spacery, to jak najbardziej. Można pospacerować po dość dużym terenie nie obawiając się o gapiów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 21 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpień 2016 Fajne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas11 Napisano 22 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpień 2016 Piękne miejsce warto wypocząć w takich warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Baanan Napisano 27 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2016 Dzięki za odpowiedzi, na pewno odwiedzimy. A jeszcze jedno, zwierzaka mozna zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1971 Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpień 2016 Powiem tak. Na miejscu są cztery psy właściciela i latają luzem.Są przyjazne, ale jak zareagują na inne zwierzę ciężko powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 29 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpień 2016 Z małymi pieskami niektórzy przyjeżdżają. Nie było problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas11 Napisano 29 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpień 2016 Super miejsce wspaniali ludzie miło można spędzić czas wypocząć właściciel bardzo fajny człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
komuna Napisano 31 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpień 2016 Cytat "Jeżeli chodzi o pieniądze, to jest wystawiona puszka na drzewo do ogniska. Każdy daje "co łaska". Myślę, że za dzienny pobyt nie trzeba płacić."> Jeśli dobrze zrozumieliśmy to cennik jest ale nie trzeba tyle płacić co w cenniku za dzienny pobyt?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 31 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpień 2016 Ja jednak myślę, że wypada zapłacić. Tym bardziej, że cena nie jest wygórowana:) Przecież to miejsce trzeba utrzymać. Ja zawsze pytam ile się należy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoStepsToHell Napisano 31 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpień 2016 (edytowane) Dokładnie tak - w pełni zgadzam sie z Ninkką. Kiedy wreszcie nasze społeczeństwo dorośnie do zachowania z klasą? Edytowane 31 Sierpień 2016 przez TwoStepsToHell Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1971 Napisano 31 Sierpień 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpień 2016 Osobiście też jestem zdania, że należałoby dać właścicielowi jakiś grosz. W końcu korzysta się z jego terenu, wody itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Baanan Napisano 31 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpień 2016 Hej, bylismy, sprawdziliśmy, na pewno wrócimy nie raz. Miejsce naprawdę godne polecenia. To był nasz pierwszy pobyt w tego typu ośrodku, wcześniej tylko na plażach, ale był bardzo udany. Spacerowanie swobodnie po polach, przy stawach było bardzo odprężające. Nie wahaliśmy sie zostawić gospodarzowi za kilka godzin odpoczynku tak jak za pobyt całodobowy. W końcu pieniądze nie tak duże, a warto wspierać ludzi z pasja. Mamy nadzieje ze weekend bedzie jeszcze ładny i znów na kilka godzin uda sie wyrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 31 Sierpień 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpień 2016 To pewnie się spotkaliśmy w ten weekend:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Baanan Napisano 1 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2016 Bardzo możliwe. My trzymalismy sie troche na uboczu. Cały czas oswajamy sie z nagością wsród innych ludzi i nawiązywanie kontaktów w takiej sytuacji nie przychodzi nam lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 1 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2016 To musicie przyjeżdżać częściej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas11 Napisano 1 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2016 Pozdrawiam wszystkich poznanych Gości byłem też pierwszy raz w ubiegły weekend i myślę jeszcze zawitać. Jestem jak większość za płaceniem ile życzy sobie Właściciel za pobyt ,takie piękne miejsce trzeba wspierać by trwało.Podobno ma być jeszcze trochę ciepła:)......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 1 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2016 Ja jestem za płaceniem wg jasnego cennika, tak co łaska jakoś nie lubię...Co innego puszka, chętnie bym tam wrzucił jakąś kwotę na zbożny cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 1 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2016 Ja jestem za płaceniem wg jasnego cennika, tak co łaska jakoś nie lubię...Co innego puszka, chętnie bym tam wrzucił jakąś kwotę na zbożny cel.Nie ma "co łaska", jest normalny cennik, a puszka na drzewo do ogniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane posty