Gość Napisano 1 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2016 @Ninkka, chodzi o to, że nie ma cennika na dzienny pobyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Baanan Napisano 2 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 2 Wrzesień 2016 Jak nie ma pozycji w cenniku za dzienny pobyt to trzeba uznać ze za wejście płaci sie te 20 zł, bez względu na to czy zostajesz na godzinę czy na 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 2 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 2 Wrzesień 2016 Przy dziennym pobycie po prostu nie płaci się za namiot/przyczepę tylko za osobę. Ot i cała filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1971 Napisano 4 Wrzesień 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Wrzesień 2016 Ale wypadałoby chociaż coś rzucić do puszki. To takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 5 Wrzesień 2016 Udostępnij Napisano 5 Wrzesień 2016 Ale wypadałoby chociaż coś rzucić do puszki. To takie moje zdanie.Do puszki jak najbardziej. W pełni się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
OIF Napisano 9 Październik 2016 Udostępnij Napisano 9 Październik 2016 (edytowane) Możecie chociaż napisać ile tak wrzucacie do tej puszki od osoby za dobę ? Nigdy tam nie byłem a mam chęć w przyszłym roku się wybrać. Z góry dzięki za info. Edytowane 9 Październik 2016 przez OIF Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 9 Październik 2016 Udostępnij Napisano 9 Październik 2016 Nie ma ustalonej kwoty. Każdy daje ile chce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
mz3545 Napisano 10 Październik 2016 Udostępnij Napisano 10 Październik 2016 U Darka jest usalona kwota jesli sie przyjezdza na opalanie jesli dobrze pamietamy to 20 zł .My akurat wolimy wpadać do Janusza to jest ten Dom wcześniej po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 10 Październik 2016 Udostępnij Napisano 10 Październik 2016 U Darka jest usalona kwota jesli sie przyjezdza na opalanie jesli dobrze pamietamy to 20 zł .My akurat wolimy wpadać do Janusza to jest ten Dom wcześniej po prawej stronie. Owszem, opłata za pobyt jest 20 zł. Natomiast do puszki się wrzuca ile uznasz za słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonR Napisano 10 Październik 2016 Udostępnij Napisano 10 Październik 2016 Witam, ja też byłem tam w tym roku nie raz. Właściciel swój chłop. Nigdy nie spotkałem się z czymś co by mnie w jakikolwiek sposób zaniepokoiło. Nigdy nie spotkałem się również z zachowaniami o których piszecie. Idealne miejsce na podładowanie baterii i delektowanie się książką na łonie natury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
hermenegilda Napisano 25 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2017 Przyczepa zarezerwowana na lipiec od 16 - 26. Miejmy nadzieję na ładną pogodę. Po lekturze tego wątku postanowiliśmy z żoną pobyć w tym miejscu. Jak widać komentarze są pozytywne. Do tej pory plażowaliśmy głównie w Niemczech i sporadycznie w Dębkach. Rozmowa z właścicielem gospodarstwa przekonała nas ostatecznie. ......no to czekamy do lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz975 Napisano 26 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwiecień 2017 A czy można przyjechać tam solo? Pracuję jako handlowiec i sporo podróżuję po Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1971 Napisano 1 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Maj 2017 Można. Dopisane: 01 maj 2017 o 20:10http://www.naturystyka.net/ Tutaj znajdziecie namiary na Darka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 22 Maj 2017 Udostępnij Napisano 22 Maj 2017 My byliśmy u Darka. Jak zwykle było super. Szkoda tylko, że pogoda się popsuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 22 Maj 2017 Udostępnij Napisano 22 Maj 2017 Nigdy nie byliśmy u Janusza, więc trudno mi ocenić, jak tam jest. U Darka się czujemy bardzo dobrze, każdy gość jest mile witany przez stałych bywalców. Prawie zawsze jest jakaś rodzina z dzieckiem. Powstaje plac zabaw (myślę, że za tydzień, góra dwa, będzie do użytku) Może i warto rozdzielić te tematy. Może jest ktoś ze stałych bywalców Janusza, kto będzie chciał coś więcej dodać do watku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnaparka42 Napisano 31 Maj 2017 Udostępnij Napisano 31 Maj 2017 Nawet fajnie by było tam zawitać. Nawet na 1 noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
hermenegilda Napisano 27 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipiec 2017 Urlop i po urlopie...... Czas spędzony w tym miejscu był najfajniejszy ze wszystkich dotychczasowych. Miejsce na odludziu jest wymarzone dla ludzi ceniących spokój, kontakt z naturą, chcących oderwać się od życia w aglomeracjach miejskich. Następny letni urlop spędzimy bezsprzecznie tylko i wyłącznie w tym urokliwym zakątku. Wraz z żoną obchodziliśmy 30-lecie naszego związku, kilka dni wcześniej wspomnieliśmy o tym w luźnej rozmowie z Darkiem........i co? W dzień naszej rocznicy zostaliśmy totalnie pozytywnie zaskoczeni, przychodzimy pod altankę, a tam Darek w asyście wszystkich obecnych wykłada na stół tort ze świeczkami. Było to bardzo miłe. Oczywiście był też przywieziony przez nas na tę okazję szampan. Miła i wzruszająca atmosfera, to zapamiętamy na długo. Wszystkim obecnym wtedy serdecznie dziękujemy i tym, którzy później przyjechali również. Jesteście fantastyczni i mamy nadzieję, że jeszcze nie jeden raz spędzimy wspólnie czas w tym urokliwym zakątku Polski. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
torital Napisano 29 Lipiec 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipiec 2017 Najważniejsze że goście są zadowoleni. I jest gdzie wypoczywać z dala od miasta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 4 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpień 2017 Niestety u jednego i drugiego bardzo brakuje miejsca do opalania się i kąpania.... szkoda bo niedaleko też jakieś jeziorko chyba jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
darekx12 Napisano 24 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpień 2017 Czy ktoś tam wędkował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
torital Napisano 24 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpień 2017 Raczej nie. W stawach głównie żaby. Za to jest dużo owoców leśnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Ninkka Napisano 24 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 24 Sierpień 2017 Mąż tam wędkował i nawet parę rybek złapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
kea.stopka Napisano 31 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpień 2017 [---] Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
grommit Napisano 1 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2017 (edytowane) A ja myślę, Aniu z Poznania, że jesteś mało wiarygodna. Rejestrujesz się na forum 19 sierpnia. 21 sierpnia piszesz pierwszy hejt pod adresem Darka. Wczoraj kolejny. Piszesz, jakie miejsce u Darka jest okropne. Definiujesz naturyzm kuriozalnie jako "sposob odzywania,depilowania,myslenia". Tatuaże + piercing kojarzą Ci się z ekshibicjonizmem. Twoja córeczka jest straszona. A mimo to w przyszłym roku wybierasz się w oba miejsca, aby zrobić foto. Dla mnie to wszystko wygląda jak troll. Edytowane 1 Wrzesień 2017 przez grommit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
To My Napisano 1 Wrzesień 2017 Udostępnij Napisano 1 Wrzesień 2017 Bo doświadczenie uczy, że jak ktoś się rejestruje i w pierwszym poście kogoś lukruje, albo kogoś hejtuje to nie jest najczęściej obiektywny. I na to zwrócił uwagę moderator, bo taka między innymi jego rola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane posty