Gość Napisano 3 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopad 2015 A recenzji TR napisanej przez Miro faktycznie jeszcze tu nie było. Ja też chętnie taką poczytam na tamat TR napisałem tutaj już dość sporo. Musisz poszukać szukać w postach sprzed kilku lat. A czy nie dyskutowaliśmy kiedyś o tym, czy w TR nie jest za ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Napisano 3 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopad 2015 (edytowane) Nikt nie pisze, że coś nie jest w porządku To czego się czepiasz? Że niby "tylko ceny" porównywalne? Latarnie powinni powywieszać? Rozumiem, że Twoim zdaniem merc-sedes przerasta wszelkie szkody? Moim akurat nie, jeździłam jednym i drugim w wersjach ABN i full-wypas, i daruj, ale... Jeżeli to zdjęcie powyżej miało być zachęcające, to wybacz szczerość, ale -kompletne pudło! Co za beznadziejny obiekt, wszystko pod szkłem jak w zoo! Jakieś rozwydrzone tłumy z rozwrzeszczanymi bachorami, głowa przy głowie, popływać nie ma gdzie, cisza i relaks to mit i legenda i JA mam tam jechać???? Gówniarzy to ja dość w pracy mam, po pracy nie muszę (dorosłych też czasami...)! Nawet gdyby mi ktoś dopłacał do tego interesu, to - NO WAY! Edytowane 3 Listopad 2015 przez Nutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Devan Napisano 3 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopad 2015 Cóż, każdy jeździ tam, gdzie lubi. I niech to będzie puenta tej dyskusji. Ale mimo wszystko uważam, że aby wyrażać swoje zdanie o obiekcie, najpierw trzeba go odwiedzić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 3 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopad 2015 (edytowane) To czego się czepiasz? Szkoda słów... Edytowane 4 Listopad 2015 przez wojtek56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 Dobrze mówisz, to ja się czepiam . Głupio mi (trochę) i obiecuję poprawę (szczerze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoStepsToHell Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 Ja już mam gdzieś jechać to wolę do Satamy lub Pingwinów I tutaj się w pełni zgadza, szczególnie z tą pierwszą opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Agatka Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 I tutaj się w pełni zgadza, szczególnie z tą pierwszą opcją to może zrobimy ankietę gdze kto woli? Ostatecznie mamy rok wyborów Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoStepsToHell Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 No jak chcesz to przecież możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
honza69 Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 Patrząc na nowy cennik widać dążenie do stworzenia saunarium klasy premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
wro Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 Ciekawe jak długo Daniel tam wytrzyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoStepsToHell Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 Wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek85 Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopad 2015 Pytanie brzmiało ile wytrzyma, a nie czy wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoStepsToHell Napisano 5 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopad 2015 Ok. Zatem odpowiedz brzmi: Długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek85 Napisano 5 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopad 2015 Po czym wnosisz szanowny TwoSteps`ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoStepsToHell Napisano 5 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopad 2015 Po układzie planet, a głównie Saturna Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek85 Napisano 5 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopad 2015 No tak, Saturn i Wenus są w koniunkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoStepsToHell Napisano 5 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopad 2015 Mniemam, że mnie nie obrażasz [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Edi71 Napisano 5 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) No widzę iż nasza kokietka i diabełek wróciły do formy, a zaczęłam się już o was martwić W TR pracuje "nowy" (był wcześniej pracownikiem TR, na innym stanowisku) saunamistrz Damian, machać umie i bardzo dobrze wg mnie się zapowiada. Jest on jednym z uczestników ostatniej Akademii Saunamistrzów, więc papiery czeladnicze ma Nie pracuje już Iza i Mateusz z brodą W tygodniu pojawiło się trochę nowych par, stali klienci nadal są wierni TR, jak zawsze i wszędzie przewaga panów. Nie wiem czy to nowa cena czy akurat taki dzień tygodnia, ale dawno w TR nie było tak luźno i spokojnie, jak dla mnie bajka, miałam momentami wrażenie iż mam całe saunarium na wyłączność (poza grotą, ale tam zwykle jest tłoczno) Od poniedziałku do piątku 9-13.11.2015 TR mają długi weekend, będą w każdy dzień tygodnia otwarte już od godziny 10 do 22.45. W piątek nomen omen 13 jest Austriacka Noc Suanowa z udziałem saunamistrzów z Węgier, a w sobotę i niedziele specjalne seanse gości z Austrii i Węgier (nie będę tego tam wpisywać, nadal jestem obrażona na nasz nowy kalendarz). Wg mnie warto wybrać się w któryś z tych dni, jest to ich pierwsza wizyta w naszym kraju, będzie można zobaczyć coś innego Edytowane 5 Listopad 2015 przez edi71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
portokalia Napisano 5 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Nie pracuje już Iza i Mateusz z brodą Edi71 Ty nam tu pisz co zrobili z Mateuszem człowiekiem aczkolwiek postury niewielkiej ale serducho do sauny mającego wielkie. Co zrobili Izy zbytnio nie kojarzę ale co? W jasyr wzięli Jakby co zbrojnych się podeśle Edytowane 5 Listopad 2015 przez portokalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Edi71 Napisano 6 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopad 2015 Nie wiem, raczej nie pytam o takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
portokalia Napisano 6 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopad 2015 no cóż może gdzieś wypłyną gdzieś z czasem ku uciesze saunowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek85 Napisano 6 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopad 2015 Jest on jednym z uczestników ostatniej Akademii Saunamistrzów, więc papiery czeladnicze ma Właśnie się załamałem. Nie mam takiego papieru, czyli to co robię (jeżeli można nazwać to machaniem), robię nielegalnie. Nie pracuje już Iza i Mateusz z brodąCzas płynie, a saunamistrzowie niczym płynąca woda w silnym nurcie rzeki Brynica przepływają obok Term i ślad po nich tylko na fotografiach zostaje.Czemuż, ach czemuż ciekaw jestem niezmiernie sytuacje takie nastają w Pałacu Saturna że szychty na grubie tak krótkie są? Znaczy się w TR mamy teraz trzech saunamistrzów? Marta, Daniel i Damian? Izy zbytnio nie kojarzę ale co? W jasyr wzięli Jakby co zbrojnych się podeśle Ja bym się tak nią nie martwił, ma dziewczyna głowę na karku i na pewno jeszcze o niej usłyszymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
portokalia Napisano 6 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopad 2015 Ja bym się tak nią nie martwił, ma dziewczyna głowę na karku i na pewno jeszcze o niej usłyszymy Przemek85 no Iza ok, ale? .....No nie mów że Mateusza jakiś "parch" halabardą czy innym tam kozikiem to głowę skrócił Kobitkę nerwowemu podebrał czy króla jakiego obraził i na pieniek głowę położyć musiał. W tv i radiu cisza ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Edi71 Napisano 6 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopad 2015 Marta odeszła wcześnie, wg mnie jest Daniel, Damian, Radek, Patryk i chyba Nikodem ale jego jeszcze nie widziałam i nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek85 Napisano 6 Listopad 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopad 2015 No nie mów że Mateusza jakiś "parch" halabardą czy innym tam kozikiem to głowę skróciłIza nie dała by mu krzywdy zrobić zresztą trzymajcie rękę na pulsie, a wszystkiego się dowiecie Edi jaki Nikodem bo chyba nie Nikodem J? Znaczy się Ze jeden znany Daniel ma to pociągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane posty