Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS

Termy Rzymskie, Czeladź, 2015-2021

Lady_M
 Udostępnij

Rekomendowane posty

A recenzji TR napisanej przez Miro faktycznie jeszcze tu nie było. Ja też chętnie taką poczytam

na tamat TR napisałem tutaj już dość sporo. Musisz poszukać szukać w postach sprzed kilku lat.

A czy nie dyskutowaliśmy kiedyś o tym, czy w TR nie jest za ciemno?

Udostępnij na stronach

Nikt nie pisze, że coś nie jest w porządku

To czego się czepiasz? Że niby "tylko ceny" porównywalne? Latarnie powinni powywieszać?

Rozumiem, że Twoim zdaniem merc-sedes przerasta wszelkie szkody? Moim akurat nie, jeździłam jednym i drugim w wersjach ABN i full-wypas, i daruj, ale...

Jeżeli to zdjęcie powyżej miało być zachęcające, to wybacz szczerość, ale -kompletne pudło! Co za beznadziejny obiekt, wszystko pod szkłem jak w zoo! Jakieś rozwydrzone tłumy z rozwrzeszczanymi bachorami, głowa przy głowie, popływać nie ma gdzie, cisza i relaks to mit i legenda i JA mam tam jechać???? Gówniarzy to ja dość w pracy mam, po pracy nie muszę (dorosłych też czasami...)! Nawet gdyby mi ktoś dopłacał do tego interesu, to - NO WAY! 

Edytowane przez Nutka
Udostępnij na stronach

Cóż, każdy jeździ tam, gdzie lubi. I niech to będzie puenta tej dyskusji.

Ale mimo wszystko uważam, że aby wyrażać swoje zdanie o obiekcie, najpierw trzeba go odwiedzić.

• Punkcik 1
Udostępnij na stronach

Ja już mam gdzieś jechać to wolę do Satamy lub Pingwinów :)

I tutaj się w pełni zgadza, szczególnie z tą pierwszą opcją :D
Udostępnij na stronach

I tutaj się w pełni zgadza, szczególnie z tą pierwszą opcją

to może zrobimy ankietę gdze kto woli?

Ostatecznie mamy rok wyborów :wink2:

Udostępnij na stronach

No widzę iż nasza kokietka i diabełek wróciły do formy, a zaczęłam się już o was martwić ;)

W TR pracuje "nowy" (był wcześniej pracownikiem TR, na innym stanowisku) saunamistrz Damian, machać umie i bardzo dobrze wg mnie się zapowiada. Jest on jednym z uczestników ostatniej Akademii Saunamistrzów, więc papiery czeladnicze ma ;)  Nie pracuje już Iza i Mateusz z brodą :( W tygodniu pojawiło się trochę nowych par, stali klienci nadal są wierni TR, jak zawsze i wszędzie przewaga panów. Nie wiem czy to nowa cena czy akurat taki dzień tygodnia, ale dawno w TR nie było tak luźno i spokojnie, jak dla mnie bajka, miałam momentami wrażenie iż mam całe saunarium na wyłączność (poza grotą, ale tam zwykle jest tłoczno) :)

Od poniedziałku do piątku 9-13.11.2015 TR mają długi weekend, będą w każdy dzień tygodnia otwarte już od godziny 10 do 22.45. W piątek nomen omen 13 jest Austriacka Noc Suanowa z udziałem saunamistrzów z Węgier, a w sobotę i niedziele specjalne seanse gości z Austrii i Węgier (nie będę tego tam wpisywać, nadal jestem obrażona na nasz nowy kalendarz). Wg mnie warto wybrać się w któryś z tych dni, jest to ich pierwsza wizyta w naszym kraju, będzie można zobaczyć coś innego :)

Edytowane przez edi71
Udostępnij na stronach

Nie pracuje już Iza i Mateusz z brodą

Edi71 Ty nam tu pisz co zrobili z Mateuszem człowiekiem aczkolwiek postury niewielkiej ale serducho do sauny mającego wielkie. Co zrobili :szlag:  Izy zbytnio nie kojarzę ale co? W jasyr wzięli   :think: Jakby co zbrojnych się podeśle  :->

Edytowane przez portokalia
Udostępnij na stronach

Jest on jednym z uczestników ostatniej Akademii Saunamistrzów, więc papiery czeladnicze ma ;)
Właśnie się załamałem. Nie mam takiego papieru, czyli to co robię (jeżeli można nazwać to machaniem), robię nielegalnie.
Nie pracuje już Iza i Mateusz z brodą
Czas płynie, a saunamistrzowie niczym płynąca woda w silnym nurcie rzeki Brynica przepływają obok Term i ślad po nich tylko na fotografiach zostaje.

Czemuż, ach czemuż ciekaw jestem niezmiernie sytuacje takie nastają w Pałacu Saturna że szychty na grubie tak krótkie są?

Znaczy się w TR mamy teraz trzech saunamistrzów? Marta, Daniel i Damian?

Izy zbytnio nie kojarzę ale co? W jasyr wzięli :think: Jakby co zbrojnych się podeśle :->
Ja bym się tak nią nie martwił, ma dziewczyna głowę na karku i na pewno jeszcze o niej usłyszymy ;)
Udostępnij na stronach

Ja bym się tak nią nie martwił, ma dziewczyna głowę na karku i na pewno jeszcze o niej usłyszymy

Przemek85 no Iza ok, ale? .....No nie mów że Mateusza jakiś "parch" halabardą czy innym tam kozikiem to głowę skrócił  :think: Kobitkę nerwowemu podebrał czy króla jakiego obraził i na pieniek głowę położyć musiał. W tv i radiu cisza ???

Udostępnij na stronach

Marta odeszła wcześnie, wg mnie jest Daniel, Damian, Radek, Patryk i chyba Nikodem ale jego jeszcze nie widziałam i nie znam.

Udostępnij na stronach

No nie mów że Mateusza jakiś "parch" halabardą czy innym tam kozikiem to głowę skrócił
Iza nie dała by mu krzywdy zrobić ;) zresztą trzymajcie rękę na pulsie, a wszystkiego się dowiecie :)

Edi jaki Nikodem bo chyba nie Nikodem J? Znaczy się Ze jeden znany Daniel ma to pociągnąć?

Udostępnij na stronach

Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.